دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه حلوای هویج |
 |
طرز تهیه
ابتدا شربت حلوا را آماده می کنیم به این ترتیب که شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا جوش آید و به مدت 20 دقیقه بجوشد . سپس هویج را اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه می گذاریم بجوشد تا هویج نرم شود . حرارت را خاموش کرده گلاب و زعفران را اضافه می کنیم. آرد و روغن و کره را روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت 20 دقیقه هم می زنیم تا آرد درون روغن سرخ شود و بوی خامی آرد از بین برود . وقتیکه به رنگ کاراملی در آمد از روی حرارت برداشته و شربیت را آرام آرام اضافه می کنیم تا سفت شود و قالب می زنیم.
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|